H Yeni Safak καταγγέλλει τους Έλληνες εφοπλιστές για μεταφορά ρωσικού πετρελαίου (pic)

Τους Έλληνες εφοπλιστές και τις επενδύσεις τους βάζει στο στόχαστρο της η Τουρκία, ενδεχομένως σε μια προσπάθεια να στοχοποιήσει την Ελλάδα για… υπόγειες σχέσεις με τη Ρωσία.


«Όλα είναι δωρεάν για την Αθήνα: Η Ελλάδα αγόρασε 183 πλοία για ρωσικό πετρέλαιο» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak.

Yeni_Safak_1.JPG

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας