Υπόθεση «παρακολουθήσεων»: Πόσο κοντά είναι η «δημοσιογραφική έρευνα» στον «εκβιασμό»;

Periodista

Ενώ τα στόματα έχουν ανοίξει μετά τις αποκαλύψεις μας για την υπόθεση των παρακολουθήσεων (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ), όλο και περισσότερες πληροφορίες φτάνουν σε εμάς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η πληροφορία που αναφέρει ότι το «σύστημα» που συντονίζει και καθοδηγεί την «δημοσιογραφική έρευνα» (συμμετέχει και συνεργάτης του Μητσοτάκη που συμμετέχει στον πρωινό καφέ) για την υπόθεση των “παρακολουθήσεων” έχει διοχετεύσει ρεπορτάζ στο Θ.Χ., ο οποίος συνεργάζεται με κάτι… ρεπόρτερς (ξέρετε από εκείνους των περίεργων ΜΚΟ) και αγαπά πολύ (και αυτός) τη Γερμανία, που θα επιχειρήσει «χτυπήσει» κεντρικά σε Μαξίμου και επιχειρηματία. Μας λένε ότι το έχουν προγραμματίσει μάλλον για την Τρίτη ή τέλος πάντων για την εβδομάδα που έρχεται.

Προσέξτε αυτό που γράφουμε: Θα μοιάζει με δημοσιογραφική έρευνα, αλλά θα είναι κάτι σαν «εκβιασμός» (με τη… «δημοσιογραφική» έννοια του όρου πάντοτε) ή κάτι σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών στα ανώτατα κλιμάκια της κυβερνητικής εξουσίας. Καμουφλάζ είναι πάντοτε η “υπόθεση των παρακολουθήσεων”.

Κατά τα άλλα την επόμενη εβδομάδα θα διαβάσετε τα πάντα για το βρόμικο σύστημα που θέλει να πατήσει γερά τα πόδια στο εγχώρια πράγματα και θέλει να εγκλωβίσει τον Αλέξη Τσίπρα.

Μείνετε συντονισμένοι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...