Χαμός σε LIVE μετάδοση: Πλακώθηκαν πολύ άσχημα ο Χατζηνικολάου με τον Βαρουφάκη (vid)

Χαμός στον αέρα του Real FM το πρωί της Τρίτης, κατά την διάρκεια της εκπομπής τουΝίκου Χατζηνικολάου όπου φιλοξενήθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης για να σχολιάσει τα όσα έγιναν στην συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν.

Ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αφού έκανε το πρώτο του σχόλιο, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν βρήκε κάτι θετικό, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως δεν μπορεί να βρει λύση στο Κυπριακό μεταξύ δύο χωρών, όπως προωθεί η Άγκυρα.

Σε αυτό λοιπόν ο κ. Βαρουφάκης μεταξύ άλλων του είπε πως «αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό», με αποτέλεσμα η ένταση μεταξύ των δύο να ανέβει: «Τις εξυπνάδες αυτές όχι σε εμένα. Έχω 40 χρόνια στο επάγγελμα, ντροπή», του απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μάλιστα στην γεμάτη ένταση κουβέντα που ακολούθησε, ο αρχηγός του ΜέΡΑ25 αναφέρθηκε και στην ελευθερία του Τύπου στην χώρα, με τον δημοσιογράφο να είναι κατηγορηματικός πως η απάντηση που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ερώτηση που δέχθηκε στις ΗΠΑ, δεν ήταν η σωστή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων