Κι άλλος δημοσιογράφος προσελήφθη από τον Μητσοτάκη – Δείτε ποιος είναι

Νέα προσθήκη στο (πολυπληθές) επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρότι η επαναδραστηριοποίηση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, έλυσε κάποια προβλήματα, η αποχώρηση του υπεύθυνου για τις επαφές με τα ξένα ΜΜΕ Αργύρη Παπαστάθη δημιούργησε κενά. Ετσι στη θέση Παπαστάθη, ως υπεύθυνος για τα διεθνή ΜΜΕ στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναλαμβάνει ενας πολύπειρος δημοσιογράφος: Είναι ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου,  Φίλιππος Πάγκαλος, με θητεία 35 χρόνων σε πολλά διεθνή ΜΜΕ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;