Με χτύπημα 7 εκατ. ευρω ο Μελισσανίδης νίκησε τον Μαρινάκη και πήρε τη «Ναυτεμπορική»!

H «Ναυτεμπορική» για την οποία έριζαν πολλοί, κατέληξε στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη, που με χτύπημα στα 7 εκατ. ευρώ ήταν ο μεγάλος νικητής έναντι του Βαγγέλη Μαρινάκη, η προσφορά του οποίου έφτασε στα 4 εκατ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη  «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έφτασε μέχρι τα 4 εκατ. ευρώ. 

Ο συγκεκριμένος όμιλος θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στον οικονομικό Τύπο της χώρας και είναι ενδεικτικό μάλιστα ότι εδώ και καιρό πολλοί μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες είχαν εστιάσει την προσοχή τους, προσπαθώντας να περάσει στα χέρια τους.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία του πλειστηριασμού περιλάμβανε τρεις διαγωνισμούς: Ο πρώτος αφορούσε τα ακίνητα του ομίλου, ο δεύτερος τους τίτλους της ιστορικής εφημερίδας και των ιστοσελίδων της, όπως επίσης και το πιεστήριο. Θα γίνει όμως κι ένας ακόμη που θα αφορά τη θυγατρική Pestaola Media.

ΠΗΓΗsdna.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.