Ο απόλυτος εξευτελισμός της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και των… ιδιοκτητών της πλάκας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Διαβάστε πως έχουν τα πράγματα.

Τα τελευταία χρόνια, οι “ιδιοκτήτες” του ΣΥΡΙΖΑ (του 3% πριν και του 1% μετά τη διάσπαση του 2015), τραμπούκιζαν στην Κουμουνδούρου και στις τοπικές τους “ξενόφερτους”. Ταυτόχρονα ένα σκυλολόι από κατακαημένα τρολς “εβριζε” τους εσωκομματικούς αντιπάλους στο διαδίκτυο.

Τώρα τα πράγματα άλλαξαν. Το “πράσινο ποτάμι”, αυτό που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ ντε, κυριαρχεί στον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελώντας τη ραχοκοκαλιά του “προεδρικού στρατοπέδου”. Αποτυπώθηκε αυτό στις εσωκομματικές εκλογές. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν ότι “ΣΥΡΙΖαίοι δεν γίνεται να φυτρώσουν”.

Ήρθε η ώρα της πληρωμής. Οι “ιδιοκτήτες” τις ημέρες του συνεδρίου θύμιζαν αδύναμα φοβισμένα και δειλά (όπως πάντοτε ήταν) ανθρωπάκια. Θα τους “ξεράσει” σύντομα το νέο σύστημα που αποτυπώθηκε στον συσχετισμό. Ακόμη και οι τραμπουκισμοί και τα βρισίδια σε βάρος τους ήταν μέσα στο πρόγραμμα, στο σχέδιο.

Επειδή δεν έχουν κάπου αλλού να πάνε (εξάλλου κάποιοι υπεραριστεροί της πλάκας ψήφισαν σκληρά μνημόνια), θα παραμείνουν στο μαντρί και θα ανέχονται να τους γελοιοποιούν.

Εξευτελισμός.

Κάρμα…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα