Οι Έλληνες ολιγάρχες που πιέζουν το Μαξίμου για τον Ιβάν Σαββίδη – Τι κάνει ο Μητσοτάκης

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει στην Ελλάδα πολλούς εχθρούς και το γνωρίζει πολύ καλά. Κάτι η εμπλοκή του στα μίντια (με το Open και το «Έθνος»), κάτι οι επενδύσεις του σε τουρισμό, λιμάνια, αλλά και τον ΠΑΟΚ, ο ομογενής επιχειρηματίας αντιμετωπίζει πολλές φορές… επιθέσεις, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι συχνότατα, ΜΜΕ που ανήκουν είτε στον όμιλο Αλαφούζου είτε στον όμιλο Μαρινάκη επιτίθενται στον Ιβάν Σαββίδη. 


Όπως μεταδίδει το matrix24.gr αυτές οι πιέσεις έχουν φτάσει και στο Μαξίμου, αφού διάφοροι… ελληνικής εθνικότητας «ολιγάρχες», που χαρακτηρίζουν τον επιχειρηματία ως «ολιγάρχη», θα ήθελαν πολύ να δουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εφαρμόζει κυρώσεις σε βάρος του εξωθώντας τον στην έξοδο από την Ελλάδα. 


Πάντως, προσώρας, το Μαξίμου ασκείται στην στάση… Ποντίου Πιλάτου και περιμένει να περάσει η μπόρα χωρίς να αναγκαστεί να πάρει θέση σε αυτό τον σκληρό επιχειρηματικό και αθλητικομιντιακό διαγκωνισμό

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...