Γκρίνια στην Κουμουνδούρου για τα… «τρία μεγάλα κόμματα»

Την έντονη ενόχλησή τους για ορισμένα άρθρα που διαβάζουν το τελευταίο διάστημα εκφράζουν στην Κουμουνδούρου.

O λόγος, για άρθρα που έχουν να κάνουν με την ανατομία του πολιτικού σκηνικού και την στάση που τηρεί κάθε κόμμα έναντι της ουκρανικής κρίσης, καθώς και άρθρα που σεναριολογούν για πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με το matrix24.gr, αυτό που ενοχλεί στην Κουμουνδούρου είναι ότι διαβάζουν δεξιά κι… αριστερά αναλύσεις για τα «τρία μεγάλα κόμματα».

Θεωρούν, λοιπόν, ότι αυτού του τύπου οι διατυπώσεις είναι «υποβολιμαίες» και επιχειρούν να εμπεδώσουν μία κατάσταση όπου το ΚΙΝΑΛ θα προβάλλεται ως εφάμιλλο σε μέγεθος κόμμα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καλλιεργηθεί στους πολίτες μία εικόνα «τρικομματισμού» και αυτή να γίνει αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.