Σφοδρή αντίδραση του ΠΑΟΚ για το πανό: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τσιφλίκι κανενός»

Οργή και αγανάκτηση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το πανό που κρεμάστηκε στη Θ4. «Παρήλθε ο ΠΑΟΚ της τσάμπα μαγκιάς. Μια χούφτα ντροπιάζουν εκατομμύρια φιλάθλους μας», είναι η ξεκάθαρη θέση της διοίκησης.
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην απόφαση των λίγων να αναρτήσουν πανό στο γήπεδο της Τούμπας με μήνυμα: «Αδέρφια, κρατάτε γερά». Πανό που έφερε εξ αρχής δυσαρέσκεια και αποδοκιμασίες εντός του γηπέδου από την πλειονότητα των φίλων του Δικεφάλου που έδωσαν το παρών!

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για «πράξεις μίας χούφτας ανθρώπων» που δεν έχουν θέση πια στον Δικέφαλο, ντροπιάζοντας τους εκατομμύρια φιλάθλους. Όπως επισημαίνουν σε έντονο ύφος οι Θεσσαλονικείς: «Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί».

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζουν οι «ασπρόμαυροι»:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός οτι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση.

Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ