Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια γκάφα – Όλο το διαδίκτυο γελάει με τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ (pic)

Επική γκάφα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που, αντί να δώσει «αντιπολεμικό μήνυμα», προμόταρε τη… Mercedes, προσφέροντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από την πολεμική ατμόσφαιρα στους χρήστες του twitter. Τι ακριβώς συνέβη;

Ενώ το περιεχόμενο της ανάρτησης ήταν… αναμενόμενο, αντί στην εικόνα που μπήκε να υπάρχει το σήμα της ειρήνης, μπήκε το σήμα της… Mercedes, προκαλώντας ορυμαγδό ειρωνικών σχολίων. Αντί λοιπόν οι χρήστες να ασχοληθούν με το περιεχόμενο της ανάρτησης που σημείωνε πως «Ο εφιάλτης του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη, με αφήγημα που έχουμε ξανακούσει και τις ίδιες καταστροφικές συνέπειες», ασχολήθηκαν με το γιατί μπερδεύτηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναρωτιούνταν αν, αντί για την ειρήνη, είχαν στο μυαλό τους πολυτελή αυτοκίνητα.

Κατά τα άλλα, στην ανακοίνωση σημειωνόταν πως «πρέπει να εξασφαλιστεί πως η χώρα μας δεν θα εμπλακεί στις πολεμικές επιχειρήσεις. Να μη γίνει ένας ακόμα λαός θυσία στον βωμό των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών των μεγάλων δυνάμεων».

Μπορεί η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ όταν το κατάλαβε να κατέβασε την ανάρτηση, όμως ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς οι χρήστες είχαν προλάβει να απαθανατίσουν το στιγμιότυπο, το οποίο, εκτός από το twitter, μεταφέρθηκε και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας τις ίδιες αντιδράσεις.

gafa neolaia syriza
ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις