Ιntracom: Ξεκινά το Πρόγραμμα Αναβάθμισης των Ελληνικών PATRIOT

Συνάντηση για το πρόγραμμα αναβάθμισης του Ελληνικού Α/Α Συστήματος PATRIOT, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense – IDE, με στόχο να θέσει θεμέλια για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος.

Όπως αναφέρουν από την εταιρεία, με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense -IDE η εναρκτήρια σύσκεψη για το πρόγραμμα αναβάθμισης του Ελληνικού Α/Α Συστήματος PATRIOT, στην οποία συμμετείχαν στελέχη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, της NSPA (NATO Support and Procurement Agency) και της IDE.

Όλα τα μέρη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα της συνάντησης, που σκοπό είχε να θέσει τα θεμέλια για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος.

Αυτό αφορά στην εγκατάσταση και ενσωμάτωση όλων των τροποποιήσεων του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς και τον λειτουργικό έλεγχο του συστήματος μέσω του αναβαθμισμένου λογισμικού στην πλέον σύγχρονη έκδοσή του για τα κέντρα ελέγχου, συντονισμού και επικοινωνιών (ECS, ICC, CRG), σε όλες τις Ελληνικές συστοιχίες PATRIOT. Αποτελεί δε συνέχεια της εκτεταμένης συμμετοχής που είχε η IDE στην εγχώρια συμπαραγωγή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...