Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά «πορεία στο λαό»

Του Βασίλη Σκουρή

Τις επόμενες κινήσεις μετά την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναδεικνύεται πλέον το θέμα της ακρίβειας, καθώς λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με την κυβέρνηση να αδυνατεί να το ελέγξει.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά «πορεία στο λαό» το επόμενο διάστημα, καθώς η Κουμουνδούρου εκτιμά πως είναι πολύ πιθανές οι πρόωρες κάλπες, ακόμα και πριν το φθινόπωρο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί πολλές κρίσιμες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη, ενώ πρόγραμμα περιοδειών ετοιμάζεται και για τα στελέχη του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να προετοιμάζεται πυρετωδώς και για το επικείμενο Συνέδριό του, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Απριλίου, ενώ περί τα μέσα Μαΐου εκτιμάται πως θα υπάρξει η εκλογή Τσίπρα και Κεντρικής Επιτροπής (εφόσον αποφασιστούν οι αλλαγές από το Συνέδριο) από τα μέλη του κόμματος.

Το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ και των Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών υπό την προεδρία του κόμματος, υπό την προεδρία του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Την Πέμπτη το απόγευμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στους Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ αναμένεται και το Κίνημα της «Ομπρέλας» ενόψει του Συνεδρίου.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί και η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας…

ΠΗΓΗieidiseis.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...