Ομολόγησε ο 23χρονος τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Ο 23χρονος φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν εκείνος που τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 19χρονο, στην περιοχή του Χαριλάου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όπως μετέδωσε ο Alpha.

Πρόκειται για ένα από τα άτομα που είχαν προσαχθεί από την Αστυνομία, χθες το βράδυ. Φαίνεται ότι οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του αξιοποιώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, που βρίσκονται στην περιοχή της επίθεσης σε βάρος του Άλκη και της παρέας του.

Πλέον, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ταυτοποιήσει και εργαστηριακά τον 23χρονο, με το αίμα που έχει βρεθεί στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες εντοπίστηκε και το όπλο του εγκλήματος, το δρεπάνι που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Το όπλο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας για τις σχετικές αναλύσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...