Με την πλάτη στον τοίχο ο «επιτελάρχης» Σκέρτσος (vid)

«Αρκετά με τα αλληλοκαρφώματα στο εσωτερικό της ΝΔ, αρκετά με τη μετάθεση ευθυνών» τονίζει σε έντονους τόνους το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, ζητώντας εδώ και τώρα να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά των συνεδριάσεων στην δημοσιότητα για να μάθει ο ελληνικός λαός όλη την αλήθεια και να σταματήσει το κρυφτούλι».

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ «πρώτα έριξαν τις ευθύνες στην ΕΜΥ για να διαψευσθούν πανηγυρικά. Μετά, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα γελοιοποιηθούν, έβγαλαν εκτός επικράτειας του κράτους Μαραθώνος και Κατεχάκη.

Αργότερα όταν οι αντιδράσεις έγιναν χιονοστιβάδα αποφάσισαν να θυσιάσουν τον γαλάζιο Περιφερειάρχη κ. Πατούλη.

Τώρα όμως αποκαλύπτεται ότι τον συντονισμό που οδήγησε στο χάος τον είχε ο σκληρός πυρήνας του Μαξίμου, καθώς συμμετείχαν στις συσκέψεις για την προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού. Τις αποφάσεις τις πήραν ο «επιτελάρχης» κ. Σκέρτσος και ο… θεόσταλτος κ. Τριαντόπουλος».

«Σήμερα στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε εξηγήσεις απευθείας από τον κο Σκέρτσο και να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά των συσκέψεων. Πριν καλά καλά ο κος Σκέρτσος απαντήσει, έσπευσε να πάρει το λόγο η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ κα Αραμπατζή, για να αποκαλύψει ότι βεβαίως και υπάρχουν πρακτικά. Ενώ ο ένοχος υπουργός αμέσως μετά έκανε τον Κινέζο, λέγοντας ότι αγνοεί την ύπαρξή τους» υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου.

Ακολουθεί αναλυτικά, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία


«Για έξι ολόκληρες μέρες το μόνο που ενδιέφερε το Μέγαρο Μαξίμου ήταν πως θα κρύψει τις τεράστιες προσωπικές ευθύνες του κ. Μητσοτάκη για το επιτελικό φιάσκο του χιονιά.
Πρώτα έριξαν τις ευθύνες στην ΕΜΥ για να διαψευσθούν πανηγυρικά. Μετά, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα γελοιοποιηθούν, έβγαλαν εκτός επικράτειας του κράτους Μαραθώνος και Κατεχάκη.
Αργότερα όταν οι αντιδράσεις έγιναν χιονοστιβάδα αποφάσισαν να θυσιάσουν τον γαλάζιο Περιφερειάρχη κ. Πατούλη.
Τώρα όμως αποκαλύπτεται ότι τον συντονισμό που οδήγησε στο χάος τον είχε ο σκληρός πυρήνας του Μαξίμου, καθώς συμμετείχαν στις συσκέψεις για την προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού. Τις αποφάσεις τις πήραν ο “επιτελάρχης” κ. Σκέρτσος και ο… θεόσταλτος κ. Τριαντόπουλος.
Σήμερα στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε εξηγήσεις απευθείας από τον κο Σκέρτσο και να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά των συσκέψεων.
Πριν καλά καλά ο κος Σκέρτσος απαντήσει, έσπευσε να πάρει το λόγο η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ κα Αραμπατζή, για να αποκαλύψει ότι βεβαίως και υπάρχουν πρακτικά. Ενώ ο ένοχος υπουργός αμέσως μετά έκανε τον Κινέζο, λέγοντας ότι αγνοεί την ύπαρξή τους.
Αρκετά πια με την κοροϊδία. Αρκετά με τα αλληλοκαρφώματα στο εσωτερικό της ΝΔ, αρκετά με τη μετάθεση ευθυνών.
Εδώ και τώρα να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά των συνεδριάσεων στην δημοσιότητα για να μάθει ο ελληνικός λαός όλη την αλήθεια και να σταματήσει το κρυφτούλι μπροστά στα μάτια των πολιτών. Διαφορετικά θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις