Τελειώνουν καριέρες: Κραυγή αγωνίας του πανικόβλητου Σκουρλέτη (pic)

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Σκουρλέτη. Είναι εμφανής ο πανικός των εκπροσώπων του χρεοκοπημένου ΣΥΡΙΖΑ του 3% μπροστά στις αλλαγές που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρα και αποτελούν αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοκρατικού κόσμου.

Όσο για την αγωνία του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, που θα μείνει στην ιστορία για την αποτυχεία του, για τη δήθεν στοχοποίηση συντρόφων στον ΣΥΡΙΖΑ ας είναι πιο μετρημένος γιατι γελάει ο κόσμος. Το γιατί; Το γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος και μελλοντικά – όπως όλα δείχνουν – θα βγουν πολλά στη φόρα για το πως λειτουργούν εδώ και χρόνια διάφορες παρακμιακές παρέες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τα λούμπεν στοιχεία που κατευθύνουν υπό τη μορφή όχλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...