Πριν στεγνώσει το μελάνι από τα μέτρα-παρωδία η κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα

«Τόσο καιρό ο κ. Μητσοτάκης αγνοεί τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των επιστημόνων για μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας, προκειμένου να αποτραπούν νέες απώλειες και ενδεχόμενο νέο καταστροφικό lockdown», υπογραμμίζει, σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «χθες, με ρεκόρ 9.284 κρουσμάτων, πάλι αρνήθηκε να κάνει τα αυτονόητα: Κουβέντα για αξιόπιστη ιχνηλάτηση με μαζικά και δωρεάν ράπιντ και μοριακά τεστ για τους πολίτες, για περισσότερα δρομολόγια στα Μέσα Μεταφοράς, για αλλαγή πρωτοκόλλων στα σχολεία, για ενίσχυση του ΕΣΥ που καταρρέει, για επίταξη ιδιωτικών κλινικών και για σοβαρή επέκταση της τηλεργασίας».

«Μόνο λουκέτο και χωρίς μέτρα στήριξης στην εστίαση, στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο οι εμβολιασμένοι», προσθέτει, τονίζοντας την ανάγκη «κάποιος να εξηγήσει πώς συνάδει αυτό με την “πανδημία ανεμβολίαστων” του κ. Μητσοτάκη».

«Και σήμερα, πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι από τα μέτρα παρωδία, ο κ. Πλεύρης αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα. Ο μόνος άνθρωπος τελικά που δεν εξοργίζεται με την απίστευτη ανικανότητα της κυβέρνησης είναι ο κ. Μητσοτάκης που συνεχίζει ανέμελος τις διακοπές του, ενώ η χώρα βαδίζει στον γκρεμό», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα