Πότε βλέπει τις εκλογές ο… Στουρνάρας – Το μυστικό δείπνο με τον Μητσοτάκη

Οπαδός του δόγματος «οι εκλογές θα γίνουν στον χρόνο τους» φαίνεται πως είναι και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας.

«Με έπεισε απόλυτα πως οι εκλογές θα γίνουν το 2023».

Αυτό έλεγε, ο Γιάννης Στουρνάρας στους συνεργάτες του μετά το δείπνο στο δώμα της Τραπέζης της Ελλάδος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης», έχοντας την ομορφότερη θέα την Ακρόπολη συζήτησαν για τον πληθωρισμό και για όλα τα ανοιχτά θέματα της οικονομίας. Τις επιπτώσεις από την πανδημία, τα κόκκινα δάνεια, τις γενικότερες εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα καθώς και για τις διεθνείς εξελίξεις.

Έγινε συζήτηση για την ανάπτυξη με την πρόβλεψη του κ. Στουρνάρα ότι θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα εκεί γύρω στο 7% (στο τέλος του έτους).

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.