Πολύ σκληρή επίθεση της Καθημερινής στον Μητσοτάκη

Σκληρη επίθεση εξαπολύει η εφημερίδα Καθημερινή στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία, αναδεικνύοντας μια εικόνα που παραπέμπει σε κατάσταση διάλυσης. Το κύριο άρθρο της εφημερίδας του συγκροτήματος Αλαφούζου, που… φέρει τον τίτλο “Βαβέλ”, επισημαίνει πως οι χειρισμοί των κυβερνητικών στελεχών αυξάνουν τη σύγχυση αντί να λύνουν προβλήματα, ενώ τονίζει πως πλέον έχει καταρρεύσει κάθε έννοια διαβούλευσης ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς για τα μέτρα που λαμβάνονται.


Αναλυτικότερα, Η Καθημερινή κάνει λόγο για κυβερνητικά στελέχη που είτε λόγω της σαγήνης της δημοσιότητας είτε λόγω απειρίας, “τροφοδοτούν διαρκώς μια Βαβέλ για τα υγειονομικά μέτρα”. Επιπλέον σημειώνει πως “η διαβούλευση για την πολιτική κατά της πανδημίας δεν μπορεί να γίνεται στα media”. “Η πειθώ δεν επιτυγχάνεται με εικασίες” καταλήγει το κύριο άρθρο της εφημερίδας.

ΠΗΓΗleft.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα