Αληθινή βόμβα: Εκτός ψηφοδελτίων κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Η απόφαση που έχει να πάρει ο Τσίπρας

Χώρο στη νεότερη γενιά φαίνεται πως αφήνει το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος έχει φύγει από την πρώτη γραμμή και κάνει μόνο στοχευμένες παρεμβάσεις.

Όπως γράφει η στήλη “Θεωρείο” της “Καθημερινής”, φημολογείται έντονα πως ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τσίπρα είναι πιθανόν να μην είναι στα επόμενα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν συμβεί, τότε ο Αλέξης θα έχει να καλύψει ένα σοβαρό κενό, καθώς ο Δραγασάκης είναι κατά κοινή ομολογία από τα σοβαρά στελέχη του κόμματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.