Οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι που παίρνουν θέσεις κλειδιά δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη

Δύο έμπειροι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν την ευθύνη της επικοινωνιακής στρατηγικής του κόμματος


Ο Δημήτρης Κατσικάρης αναλαμβάνει Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ενισχύοντας το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος. Δημοσιογράφος με μακρά πορεία στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, υπήρξε εκδότης εφημερίδων και περιοδικών, καθώς και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων. Σήμερα είναι Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής.

Τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα Επικοινωνίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Καρβουνιάρης, επίσης δημοσιογράφος με 35ετή επαγγελματική διαδρομή στον Τύπο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Πάτρας, καθώς και ως ανταποκριτής αθηναϊκών ΜΜΕ. Είναι Γενικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΠΗΝ, ενώ έχει διατελέσει μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2023.

Η επιλογή των δύο δημοσιογράφων σηματοδοτεί την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να ενισχύσει τη δημόσια παρουσία και τη στρατηγική επικοινωνίας του, με έμφαση στην περιφερειακή διάσταση και την πολιτική προβολή του κόμματος ενόψει των επόμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;