Ιβάν Σαββίδης: Θερμή υποδοχή στον Χρήστο Ζαφείρη – «Θα είσαι κομμάτι των επιτυχιών του ΠΑΟΚ»

Ιβάν Σαββίδης και Χρήστος Ζαφείρης είχαν την πρώτη τους συνάντηση μετά τη μεταγραφή. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τον καλωσόρισε, ενώ ο παίκτης υποσχέθηκε τίτλους και συμμετοχή στο Champions League


Λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Ζαφείρης είχε την πρώτη του συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου τον υποδέχθηκε εγκάρδια, δίνοντάς του το μήνυμα ότι ανήκει πλέον σε μια οικογένεια με υψηλούς στόχους και απαιτήσεις.

«Καλωσόρισες στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσεις σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών που έρχονται», είπε χαρακτηριστικά ο Σαββίδης στον 22χρονο διεθνή μέσο.


Οι δηλώσεις του Ζαφείρη – «Ήρθα για τίτλους και Champions League»

Ο Ζαφείρης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο για τη στήριξη και την προσωπική του συμβολή ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήρθα για να πετύχουμε μεγάλα πράγματα, να κερδίσουμε τίτλους και να παίξουμε στο UEFA Champions League», δήλωσε.


Ένα μεταγραφικό στοίχημα με προοπτική

Η απόκτηση του Ζαφείρη θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές κινήσεις του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ. Με φόντο τη νεότητα, τη διεθνή εμπειρία και την ποιότητα που φέρνει στο κέντρο, ο Σαββίδης επενδύει σε έναν παίκτη που μπορεί να γίνει καθοριστικός στην πορεία για τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού