Η επιστροφή του Νίκου Ευαγγελάτου – Τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες στο Mega Channel

Το «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου επιστρέφει – Η απόλυτη κυριαρχία στην ενημέρωση


Η εκπομπή που άλλαξε τα δεδομένα στην τηλεόραση

Η επιτυχία του «Live News» δεν ήταν ποτέ τυχαία. Χτίστηκε με αξιοπιστία, συνέπεια και επαγρύπνηση απέναντι στα γεγονότα. Ο Νίκος Ευαγγελάτος κατόρθωσε να μετατρέψει την ενημέρωση σε καθημερινή συνήθεια εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, κερδίζοντας διαχρονικά την εμπιστοσύνη τους. Η εμπιστοσύνη αυτή μετατράπηκε σε δύναμη και η δύναμη σε κυριαρχία στα νούμερα τηλεθέασης, με το «Live News» να σπάει ρεκόρ και να καθιερώνεται στην κορυφή της απογευματινής ζώνης.

Από τη Δευτέρα 25 Αυγούστου, στις 15:40, στο MEGA, η εκπομπή επιστρέφει ισχυρότερη από ποτέ. Ο Νίκος Ευαγγελάτος ανοίγει ξανά «παράθυρο στον κόσμο», φιλτράροντας τις ειδήσεις με τη ματιά της εμπειρίας και το βάρος της ευθύνης, στοιχεία που αποτέλεσαν πάντα την υπογραφή του.


Η καινοτομία που καθιέρωσε το «Live News»

Το «Live News» δεν περιορίζεται να ακολουθεί την επικαιρότητα – ορίζει τον ρυθμό της. Με πρωτοποριακά AR γραφικά που έγιναν σήμα κατατεθέν, η εκπομπή δεν παρουσιάζει απλώς την είδηση αλλά τη μετατρέπει σε καθηλωτική εμπειρία για τον τηλεθεατή. Οι πληροφορίες γίνονται πιο κατανοητές, πιο άμεσες, πιο ζωντανές.

Στην εποχή της ταχύτητας, όπου η πληροφορία τρέχει, το «Live News» επιμένει να προσφέρει ενημέρωση με κύρος και σαφήνεια, μένοντας σταθερά μπροστά από τον ανταγωνισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που το κοινό συνεχίζει να το ανταμείβει με τηλεθέαση-ρεκόρ, καθιστώντας το την πιο επιδραστική απογευματινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου