Μυστική μετακόμιση: Πού και γιατί αλλάζει έδρα το Πρώτο Θέμα

Νέα εγκατάσταση για το Πρώτο Θέμα – Η «μετακόμιση» που προκαλεί αίσθηση στον χώρο των media


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη μετακόμιση της εκδοτικής εταιρείας Πρώτο Θέμα, σε μια κίνηση που προκαλεί έντονο παρασκήνιο και πολλαπλές ερμηνείες για τις μελλοντικές κινήσεις του ισχυρού ομίλου.

Όπως αποκαλύπτουν οι πληροφορίες, οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται σε απόσταση… αναπνοής από τα παλιά γραφεία, στην οδό Πάτμου, δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, ακριβώς στο γραφείο διαβατηρίων. Μάλιστα, ο χώρος αναμένεται να είναι ιδιόκτητος και θα στεγαστεί σε κτίριο που ανήκε παλαιότερα σε εταιρεία πληροφορικής, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας φάσης δυναμικής επέκτασης για το «Πρώτο Θέμα».


Τηλεοπτικά στούντιο στις νέες εγκαταστάσεις – Όχι ακόμη σε ραδιοφωνική επιστροφή

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό; Σύμφωνα με τις Τυπολογίες, στο νέο κτήριο θα δημιουργηθούν τηλεοπτικά στούντιο, ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες της δημοφιλούς ιστοσελίδας.

Πρόκειται για μια σαφή επένδυση στον οπτικοακουστικό τομέα, που δείχνει πως ο όμιλος δεν επαναπαύεται ούτε στιγμή και ετοιμάζεται να ενισχύσει το πολυμέτωπο περιεχόμενό του.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη –προς το παρόν– για επαναφορά ραδιοφωνικού σταθμού. Παρά τις πολλαπλές προηγούμενες απόπειρες, ο όμιλος δεν κατόρθωσε να διατηρήσει μακροπρόθεσμα ραδιοφωνικό brand, και φαίνεται πως αυτή η σελίδα έχει προσωρινά κλείσει.


Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και στρατηγική αυτονομία – Το παρασκήνιο της κίνησης

Η επιλογή να μεταφερθεί το «Πρώτο Θέμα» σε ιδιόκτητο χώρο δείχνει την πρόθεση για απόλυτη αυτονομία, χωρίς εξαρτήσεις από τρίτους ιδιοκτήτες ή λειτουργικές ανασφάλειες. Σε μια περίοδο που η πιστότητα του κοινού μεταβάλλεται ταχύτατα, η επένδυση σε υποδομές είναι και επένδυση στην αξιοπιστία και τη μακροημέρευση του Μέσου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται σε ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό, που στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας του ομίλου στα νέα μέσα, με ψηφιακό περιεχόμενο, video formats και πιθανή μελλοντική εμπλοκή σε τηλεοπτικά projects.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;