Νέα πρόσωπα στο «μαγαζί» του Δημήτρη Μελισσανίδη

Ανανεωμένο πρόγραμμα και ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν


Το Naftemporiki TV του Δημήτρη Μελισσανίδη προετοιμάζεται με ταχείς ρυθμούς για τη μεγάλη του είσοδο στην ελεύθερη τηλεόραση, ενισχύοντας δυναμικά το δημοσιογραφικό του δυναμικό και αναβαθμίζοντας τις τεχνικές του υποδομές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο νέο σχήμα προστίθενται γνωστά και έμπειρα πρόσωπα της ενημέρωσης, όπως η Αλεξία Τασούλη και ο Γιώργος Μελιγγώνης, ενώ δεν αποκλείονται και άλλες σημαντικές μεταγραφές.


Μετά τη ΔΕΘ, πρεμιέρα με δεύτερο στούντιο και νέους συντονιστές

Η πρεμιέρα του ανανεωμένου προγράμματος έχει προγραμματιστεί για μετά τη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος με πολιτικό και οικονομικό προσανατολισμό.

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι Γιώργος Κοσμάς και Νικόλ Λειβαδάρη, οι οποίοι αναλαμβάνουν ρόλους κεντρικών συντονιστών, επιβλέποντας την παραγωγή και τη δημοσιογραφική κατεύθυνση του σταθμού.

Το κανάλι αποκτά επίσης δεύτερο στούντιο, που θα προσφέρει αυξημένη ευελιξία για live εκπομπές, αναλύσεις και έκτακτη ειδησεογραφία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

«Η Δικαιοσύνη δολοφονήθηκε» – Καταπέλτης η Μαρία Καρυστιανού για τα Τέμπη

Σκληρή ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη: κατηγορεί τη Δικαιοσύνη για συγκάλυψη, ζητά εκταφές με τοξικολογικές και προσφυγή σε ΕΕ και ΟΗΕ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων