Ρεκόρ τηλεθέασης για το Mega Channel με Ράνια Τζίμα – Διέλυσε τον ανταγωνισμό το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διέλυσε τον ανταγωνισμό στη ζώνη 18-54 ετών το βραδινό δελτίο του Mega – Ιστορική κορυφή από το 2020


Με εντυπωσιακή τηλεθέαση 26,7% στο δυναμικό κοινό 18-54, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα σημείωσε την υψηλότερη επίδοσή του από την επαναλειτουργία του σταθμού το 2020, ξεπερνώντας κάθε ανταγωνιστή στην prime time ζώνη. Η επίδοση αυτή καταγράφηκε τη Δευτέρα 21 Ιουλίου, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή κυριαρχίας του Mega στον τομέα της ενημέρωσης.


Ράνια Τζίμα και δημοσιογραφική αξιοπιστία οδηγούν την πρωτιά

«Επιβεβαιώνεται εκ νέου η πρωτοκαθεδρία του δελτίου ενημέρωσης και ενισχύεται η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με το κοινό», υπογραμμίζουν κύκλοι του σταθμού, αποδίδοντας την επιτυχία σε διαχρονικές αξίες: εγκυρότητα, αμεσότητα και συνέπεια.

Το “MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ” αναδεικνύεται ως ο πιο σταθερός και αξιόπιστος πυλώνας ενημέρωσης, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό τηλεοπτικό περιβάλλον. Η επιμέλεια της ειδησεογραφίας, η θεματολογία, αλλά και η μεστή παρουσία της Ράνιας Τζίμα, έχουν επανακαθορίσει τις ισορροπίες στα κεντρικά δελτία των 20:00.


Η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA πίσω από την επιτυχία

«Η χθεσινή κορυφαία επίδοση αντανακλά την καθημερινή, συστηματική δέσμευση της δημοσιογραφικής ομάδας του MEGA, να καλύπτει την ειδησεογραφία με ακρίβεια και συνέπεια», τονίζει το κανάλι. Οι συντελεστές του δελτίου επενδύουν σε ρεπορτάζ, διασταύρωση στοιχείων και πολιτική ανάλυση, κάτι που εκτιμάται καθημερινά από το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεθέαση, πέρα από τα νούμερα, δείχνει εμπιστοσύνη – ένα πολύτιμο αγαθό στην εποχή της υπερπληροφόρησης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα