Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε ηχηρό μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση μετά τη βόμβα στον Πρετεντέρη!

Ο επικεφαλής της Alter Ego Media στέλνει ισχυρό μήνυμα στήριξης στον Γιάννη Πρετεντέρη και καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση, υπερασπιζόμενος με σθένος την ελευθερία του Τύπου.


Σε μια καθαρή και ηχηρή παρέμβαση μετά την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στην οικία του Γιάννη Πρετεντέρη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ισχυρός άνδρας του εκδοτικού ομίλου Alter Ego Media, έστειλε μήνυμα ενότητας και στήριξης στη δημοκρατία και την ελευθεροτυπία.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ALTER EGO MEDIA:

Η τυφλή και άνανδρη τρομοκρατική επίθεση στην οικία του εκδότη του «ΒΗΜΑΤΟΣ» Γιάννη Πρετεντέρη αποτελεί μια πράξη που πρέπει να τύχει της απόλυτης και ομόθυμης καταδίκης. Η ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας δεν μπορεί να απειλείται από κανέναν και με οποιονδήποτε τρόπο. Η ελευθερία του λόγου είναι ένα ιερό και απαραβίαστο δικαίωμα.

Η δημοκρατία δεν επιτρέπει μόνο, αλλά επιβάλλει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, την ανοχή στη διαφορετική άποψη, την αποδοχή της κριτικής. Πιστός σε αυτές τις αρχές, όπως αποδεικνύεται και από την πολυφωνία των μέσων του, ο εκδοτικός όμιλος της Alter Ego Media δηλώνει τη συμπαράστασή του στον κ. Πρετεντέρη και καλεί την Πολιτεία να αρθεί στο ύψος που επιβάλλει η προστασία των δημοκρατικών κεκτημένων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;