Μωραΐτης: «Προστατευτείτε» – Η ανησυχία του για την πορεία της Καρυστιανού στα Τέμπη

Ο γνωστός στιχουργός προειδοποιεί για παγίδευση σε λάθος νομικό και πολιτικό δρόμο μετά τη μήνυση κατά 14 βουλευτών της ΝΔ


Με αλλεπάλληλες δημόσιες παρεμβάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης εκφράζει την ανησυχία του για την πορεία που έχει λάβει ο αγώνας της Μαρίας Καρυστιανού, της μητέρας που έχει συνδεθεί με την τραγωδία των Τεμπών. Ο Μωραΐτης σημειώνει πως φοβάται ότι η Καρυστιανού έχει παγιδευτεί σε έναν λανθασμένο νομικά και πολιτικά δρόμο, ειδικά μετά την απόφασή της να υποβάλει μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά 14 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.


Η δημόσια έκκληση Μωραΐτη: «Προστατευτείτε»

Σε ανάρτησή του στο Χ (Twitter), ο Νίκος Μωραΐτης απευθύνει έκκληση στη Μαρία Καρυστιανού να αναζητήσει τη γνώμη ανεξάρτητων νομικών και να προστατεύσει τον αγώνα της, τονίζοντας:

«Κυρία Καρυστιανού, μακάρι να είχα το τηλέφωνο ενός συνεργάτη σας να μην τα γράφω δημόσια. Να ξέρετε ότι τα συζητούν πολλοί. Όμως δεν έχουν το θάρρος να τα γράψουν γιατί είστε το έμβλημα των Τεμπών. Σήμερα πάτε άλλους 14 βουλευτές για εσχάτη προδοσία… Θα έρθουν λαϊκιστές και τυχοδιώκτες να συνταχθούν στο πλευρό σας για ψηφαλάκια. Κάνω έκκληση. Ζητήστε γνώμες και άλλων, ανεξάρτητων δικηγόρων για ισχυρά κατηγορητήρια. Είστε εθνικό σύμβολο. Μην αφήνετε μία δράκα επιτήδειων να “μικραίνουν” τον αγώνα σας.»

Ο Μωραΐτης πρόσθεσε σε διάλογο με χρήστες ότι θεωρεί πως η Καρυστιανού έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο από επιτήδειους που την έχουν παγιδεύσει σε μια επικίνδυνη πορεία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...