Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση Δένδια για τη διαγραφή Μπογδάνου – Αποκαλύπτει το παρασκήνιο και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στα στελέχη της αντιπολίτευσης που με αφορμή τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ επιχειρούν να δημιουργήσουν κλίμα διαφοροποίησής του από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει με σημερινή τοποθέτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.


«Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του» είναι η κατηγορηματική δήλωση του Νίκου Δένδια με την οποία ο υπουργός Εξωτερικών βάζει τέλος σε σχόλια των τελευταίων ωρών, σχετικά με την υποτιθέμενη πολιτική στόχευσή του και τους σκοπούς της άμεσης πολιτικής καταδίκης των δηλώσεων του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. 


«Η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη» επισημαίνει ο υπουργός Εξωτερικών με έμφαση και ξεκάθαρο τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεων. Στις αναρτήσεις του στο Twitter, ο Νίκος Δένδιας αποδίδει τη φημολογία για τα δήθεν κίνητρα της απόφασής του να καταγγείλλει πολιτικά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην ανάγκη του ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει εικόνα εσωστρέφειας για την κυβέρνηση. 


«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1