ΣΚΑΪ: Στο τραπέζι η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη – Το παρασκήνιο και οι αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Ο σταθμός εξετάζει ριζική ανανέωση του δελτίου – Οι διαφωνίες Ζούλα-Κοσιώνη και οι εναλλακτικές λύσεις για την επόμενη ημέρα

Η Πυθία αποκαλύπτει


Το ενδεχόμενο αποχώρησης της Σίας Κοσιώνη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ δεν είναι πλέον σενάριο, αλλά μια υπαρκτή πιθανότητα, καθώς οι διαβουλεύσεις στη διοίκηση του σταθμού δείχνουν προς κατεύθυνση ριζικής ανανέωσης της εικόνας του δελτίου.

Η μακρόχρονη συνεργασία που φτάνει σχεδόν τα 20 χρόνια φαίνεται να μην αποτελεί από μόνη της εχέγγυο για την ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας, με το κανάλι να επανεξετάζει συνολικά το προφίλ του ενημερωτικού του προϊόντος ενόψει της νέας, ιδιαίτερα απαιτητικής τηλεοπτικής σεζόν.


Η στρατηγική ανανέωσης του δελτίου και τα πρόσωπα-κλειδιά υπό αξιολόγηση

Οι εσωτερικές συζητήσεις στο σταθμό δεν περιορίζονται πλέον στην ενίσχυση του δελτίου σε περιεχόμενο και ρεπορτάζ, αλλά αγγίζουν και τα κεντρικά πρόσωπα που το πλαισιώνουν, με στόχο τη δημιουργία μιας ανανεωμένης και πιο δυναμικής εικόνας που θα ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Η Σία Κοσιώνη, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζεται επιφυλακτική έως και αντίθετη σε αλλαγές που αφορούν το σχολιαστικό πάνελ, θεωρώντας ότι θίγονται συνεργάτες με μακρά παρουσία και προσφορά στο δελτίο.


Οι διαφωνίες Ζούλα-Κοσιώνη και το ενδεχόμενο ρήξης

Το παρασκήνιο αποκαλύπτει ένταση στη σχέση μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνου Ζούλα και της Σίας Κοσιώνη, με επίκεντρο τις διαφορές στην κατεύθυνση και τη σύνθεση του δελτίου ειδήσεων.

Η διελκυστίνδα που έχει δημιουργηθεί δείχνει να οδηγεί σε σημείο καμπής, με τον σταθμό να εξετάζει ήδη εναλλακτικές λύσεις για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, την ώρα που η Σία Κοσιώνη φέρεται έτοιμη να αναζητήσει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.


Το μέλλον του δελτίου ειδήσεων και οι κινήσεις του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές με στόχο την ανανέωση και την ενίσχυση της τηλεθέασης, με τις προσεχείς αποφάσεις να αναμένονται καθοριστικές για τη μορφή και το προφίλ του δελτίου την επόμενη σεζόν.

Η παραμονή ή όχι της Σίας Κοσιώνη αναμένεται να κριθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς το κανάλι επιθυμεί να οριστικοποιήσει το νέο σχήμα πριν την έναρξη της σεζόν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.