Οργισμένος Λιάγκας κατά ΕΡΤ: «Αν ήταν ιδιωτικό κανάλι, θα είχε πέσει κεφάλι – Η παραγωγή ήταν για… podcast»

Σφοδρή επίθεση από τον παρουσιαστή με αφορμή τα «Τετράγωνα των Αστέρων» – Στο στόχαστρο η Σμαράγδα Καρύδη και η κρατική τηλεόραση


Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, αναφερόμενος στην παραγωγή της εκπομπής «Τα Τετράγωνα των Αστέρων» της ΕΡΤ, με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη.

Αφορμή στάθηκε ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη, το οποίο σχολιάστηκε έντονα και προκάλεσε οργισμένες δηλώσεις του γνωστού παρουσιαστή:

«Η ΕΡΤ πληρώνει όσα και τα ιδιωτικά κανάλια. Αν πας σε έναν διευθυντή προγράμματος τέτοιο αποτέλεσμα, σε διώχνει η εταιρεία παραγωγής. Στην ΕΡΤ, που την πληρώνουμε όλοι, αυτά περνάνε στο ντούκου!», είπε με οξύ τόνο.


Η Καρύδη στο κάδρο – «Αν της άρεσε, τότε υπάρχει πρόβλημα…»

Ο Λιάγκας δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για την παρουσιάστρια της εκπομπής:

«Η Σμαράγδα είναι μια χαρά παρουσιάστρια. Αλλά έχει ευθύνη. Είδε την εικόνα. Δεν της άρεσε; Γιατί δεν μίλησε; Αν της άρεσε, τότε υπάρχει σοβαρό θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ειδικά για την ποιότητα παραγωγής, ο παρουσιαστής ήταν καυστικός:

«Εικόνα podcast ήταν. Σαν κοτέτσι, όπως είπε και ο Παπανώτας!»


Κριτική στην κρατική τηλεόραση – «Στην ΕΡΤ δεν παίρνει η μπάλα ούτε τον παρουσιαστή»

Ο Λιάγκας επέκρινε την ευνοϊκή μεταχείριση που –κατά τη γνώμη του– απολαμβάνουν οι παραγωγές της ΕΡΤ, σε αντίθεση με ό,τι θα συνέβαινε σε ένα ιδιωτικό κανάλι:

«Η ΕΡΤ πληρώνει πια όσο πληρώνουν και τα ιδιωτικά κανάλια. Στο ιδιωτικό κανάλι, αν έφερνες σε έναν διευθυντή προγράμματος αυτή την εικόνα και μετά από μερικούς μήνες έφερνες και αυτό το αποτέλεσμα στα νούμερα, θα σε έπαιρνε ο διάολος, σαν εταιρεία παραγωγής. Στην ΕΡΤ δυστυχώς, που την πληρώνουμε όλοι μας, ανέχονται τέτοια πράγματα και τέτοιες καταστάσεις. Σου λέει, έχουμε την Καρύδη, δεν πάει να είναι χάλια η παραγωγή…».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.