Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Μπαράζ παρεμβάσεων μετά το τεράστιο σκάνδαλο λίγο πριν τον τελικό του ΣΕΦ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε μέσω Instagram για την απόφαση της Αθλητικής Δικαιοσύνης να μην τιμωρήσει τον Εβάν Φουρνιέ με αποκλεισμό, καταγγέλλοντας «δύο μέτρα και δύο σταθμά» και φωτογραφίζοντας πολιτική εμπλοκή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εξέφρασε την αγανάκτησή του μέσα από διαδοχικές αναρτήσεις στο Instagram, αναφορικά με τη μη τιμωρία του Εβάν Φουρνιέ για την προσβλητική χειρονομία που έκανε προς την εξέδρα του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εγώ, που δεν συγκρατήθηκα όταν μου έβριζαν το παιδί μου και έκανα μια χειρονομία, τιμωρήθηκα με 10 μήνες αποκλεισμό. Ο Φουρνιέ, που έκανε κάτι απείρως χειρότερο, απλά πλήρωσε πρόστιμο. Αυτό δεν είναι δικαιοσύνη».

Ο Γιαννακόπουλος επικαλέστηκε τη δήλωση του Πρωθυπουργού περί «τέλους της βίας στα γήπεδα» και σχολίασε:

«Περιμένω με ενδιαφέρον να δω την αντίδρασή του τώρα. Γιατί αυτή η απόφαση συνιστά ευθεία προσβολή του φίλαθλου κόσμου και δημιουργεί επικίνδυνο προηγούμενο».

Με έντονη δόση πολιτικού υπονοούμενου, συνέχισε:

«Υπάρχει εδώ και χρόνια αντιπαλότητα κυβέρνησης – Ολυμπιακού. Κανένα κόμμα δεν θέλει έναν ολόκληρο λαό απέναντι του. Κι έτσι… ψάχνει αντίβαρο. Εμείς την πληρώνουμε».

Τέλος, εξέφρασε πικρία και απογοήτευση, ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους:

«Πέρυσι φτιάξαμε ομάδα που κέρδισε και τους διαιτητές και τα ευρωπαϊκά τρόπαια. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κερδίζω και το κράτος. Κανείς δεν μπορεί. Όσο καλός κι αν είναι, ακόμη κι ο Τζόρνταν να έρθει, θα χάσει…»

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έρχεται σε μια συγκυρία όπου η αθλητική δικαιοσύνη βάλλεται έντονα, ενώ το κύρος του ελληνικού μπάσκετ δέχεται εσωτερικά και διεθνή πλήγματα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις