Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας – Τα ονόματα που ακούγονται

Ο νέος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας εφόσον φύγει ο Γιώργος Στεργίου, μπορεί να είναι και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Και αυτό γιατί θα πρόκειται για τον γραμματέα που θα πάει το κόμμα σε εκλογές και ως εκ τούτου χρειάζεται να χειριστεί και τους βουλευτές.

Ταυτόχρονα, οπως μεταδίδει το topontiki.gr έχει «παίξει» και το όνομα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη, με βασικό πλεονέκτημά του την ηλικιακή ανανέωση, καθώς η Ν.Δ. θα πάει στις επόμενες κάλπες έχοντας στην πρώτη γραμμή την επανασύνδεση με τις νέες γενιές.


Σύμφωνα με την Καθημερινή υπάρχει ένα πρόσωπο που συνδυάζει και τα δύο. Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης πρώην υφυπουργός Μεταφορών, ο οποίος είναι 38 ετών, ενώ έχει και κοινοβουλευτική εμπειρία από το 2012.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση