Καμία συνάντηση, μόνο δικαστήριο – Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι σφραγίζουν τη σύγκρουση

Σε πλήρες αδιέξοδο οδηγείται η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για εξομάλυνση της έντασης μεταξύ των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, καθώς οι δύο πλευρές αρνούνται να συμμετάσχουν σε κοινή συνάντηση, όπως είχε προτείνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι απέρριψαν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο οποιασδήποτε απευθείας επικοινωνίας με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αφήνοντας σαφείς αιχμές και δηλώνοντας πως η μοναδική «συνάντηση» που αποδέχονται είναι στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η ανακοίνωση των Αγγελόπουλων:

«Η πρόσκληση να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που απείλησε να βιάσει ένα ανήλικο παιδί μπροστά στα μάτια του πατέρα του, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Η μόνη συνάντηση με τον Δ. Γιαννακόπουλο θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες.
Όποιος επιθυμεί τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης, ας μεριμνήσει να προστατεύσει τον αθλητισμό από τα πρόσωπα που βάναυσα την καταπατούν.»

Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν άργησε να έρθει, σε αντίστοιχο ύφος, απορρίπτοντας επίσης την κοινή παρουσία με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.

Η δήλωση Γιαννακόπουλου:

«Προς τον αξιότιμο υπουργό κ. Βρούτση, που σέβομαι απόλυτα, το ραντεβού δεν θα μπορέσει να συμβεί καθώς οι Αγγελόπουλοι είναι κάτω από αυτόφωρη διαδικασία. Και εγώ επίσης, με αυτούς τους δύο ανθρώπους δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι. Με πολύ μεγάλη χαρά να έρθουμε σε διαφορετικές ώρες.»

Η κυβέρνηση από την πλευρά της εμμένει στη θέση της, με πηγές να υπογραμμίζουν ότι αν δεν αλλάξει η στάση των δύο πλευρών μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, η διακοπή του πρωταθλήματος θεωρείται πλέον εξαιρετικά πιθανή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ