Τέλος τα σενάρια για τον Νότη Σφακιανάκη – Αυτή είναι η οριστική απόφαση

Ήταν για δεκαετίες ο απόλυτος κυρίαρχος της ελληνικής νύχτας. Ένα όνομα-μύθος, μια φωνή που έγραψε τη δική της ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, φανατικό κοινό, sold out νύχτες. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν ήταν απλώς τραγουδιστής – ήταν φαινόμενο.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, ο καλλιτέχνης έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δημόσιες τοποθετήσεις του για κοινωνικά και πολιτικά θέματα προκάλεσαν αντιδράσεις και δίχασαν την κοινή γνώμη. Η εικόνα του στο κοινό άλλαξε και ο ίδιος επέλεξε συνειδητά τη σιωπή.

Τον τελευταίο καιρό, φήμες και «αποκλειστικά» ρεπορτάζ άρχισαν να μιλούν για δυναμικό comeback: «Έκλεισε ήδη μαγαζί», «βρέθηκε η τραγουδίστρια που θα τον πλαισιώσει», «έρχεται νέο τραγούδι-βόμβα», έγραφαν με σιγουριά. Όμως, η πραγματικότητα διαψεύδει κάθε προσδοκία.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Ο Νότης παραμένει μακριά από τη μουσική βιομηχανία και τη νυχτερινή ζωή, χωρίς καμία πρόθεση να επιστρέψει – τουλάχιστον όχι ακόμα. Δεν ετοιμάζει νέα δουλειά, δεν υπάρχει προγραμματισμένη εμφάνιση, δεν έχει ξεκινήσει καμία προετοιμασία για επιστροφή.

Όλα τα υπόλοιπα, όπως φαίνεται, είναι απλώς ευσεβείς πόθοι ή φήμες χωρίς έρεισμα.

Τι θα γίνει στο μέλλον; Κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει. Ίσως σε ενάμιση χρόνο να αλλάξουν τα δεδομένα. Προς το παρόν, όμως, ο Νότης Σφακιανάκης παραμένει εκτός πλάνου – και εκτός πίστας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού