Στέλεχος μεγάλου καναλιού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μου είπε βάλτο στο στόμα σου, ήταν γυμνός»

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως κατά τη διάρκεια της δίκης σε δεύτερο βαθμό του Πέτρου Φιλιππίδη, με την ανάγνωση κατάθεσης γυναίκας που συνεργάστηκε με τον ηθοποιό το 2016 σε τηλεοπτικό σόου. Η μάρτυρας, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού, περιέγραψε με ανατριχιαστική ακρίβεια περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης στο καμαρίνι του ηθοποιού, τον οποίο πρωτόδικα έχει καταδικάσει το δικαστήριο για δύο απόπειρες βιασμού.

«Με φώναξε στο καμαρίνι του μετά από έντονο ξέσπασμα. Φορούσε μόνο ένα φανελάκι και από κάτω ήταν γυμνός. Μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα και μου είπε “βάλτο στο στόμα σου”», κατέθεσε η γυναίκα, εξηγώντας ότι κατάφερε να ξεφύγει ξεκλειδώνοντας την πόρτα και τρέχοντας μακριά.

Η κατάθεση περιλάμβανε επίσης αναφορά σε βιντεοκλήση όπου ο Φιλιππίδης εμφανίστηκε γυμνός και αυτοϊκανοποιούνταν, ενώ μετέφερε και πληροφορίες από συνεργάτες πως διατηρούσε ερωτική σχέση με στενή συνεργάτιδά του, γεγονός το οποίο – όπως φέρεται να της είπαν – γνώριζε και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Η υπεράσπιση του ηθοποιού απάντησε με αιχμές για την αξιοπιστία της μάρτυρα. Η συνήγορός του, Κική Πακιρτζίδου, υποστήριξε πως η καταγγέλλουσα έφυγε «κακήν κακώς» από το κανάλι και πως σήμερα είναι «ξεματιάστρα» γνωστής τραγουδίστριας, δηλώνοντας ότι θα προσκομίσει βίντεο από το TikTok όπου εμφανίζεται να την… ξεματιάζει. «Όχι μία, αλλά πολλές φορές», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αίσθηση στην αίθουσα.

Η δίκη συνεχίζεται, με τις αποκαλύψεις και τις αντιπαραθέσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, σε μία υπόθεση που έχει ήδη στιγματίσει το εγχώριο θεατρικό – και όχι μόνο – τοπίο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;