Ανατροπή: Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον Κασσελάκη και τον Καπνισάκη

Ανατροπή στα δημοσιεύματα περί ρήξης στις σχέσεις του Μανώλη Καπνισάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατίας, όχι μόνο δεν υπάρχει αποχώρηση, αλλά επιβεβαιώνεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως ο Καπνισάκης παραμένει ο πιο στενός και έμπιστος συνεργάτης του προέδρου.

Οι φήμες περί “διαζυγίου” που διοχετεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες αποδίδονται από το Κίνημα σε κακόβουλη παραπολιτική και σε συγκεκριμένα συμφέροντα που ενοχλούνται από την ενίσχυση του εγχειρήματος Κασσελάκη.

Η απάντηση του Κινήματος ήταν ηχηρή και προσωπική. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται. Το Κίνημα Δημοκρατίας δυναμώνει και προχωρά. Και όσοι έχουν ποντάρει στα μορφώματα που καταρρέουν, επιστρατεύουν τη λάσπη για να τραβήξουν την προσοχή.

Μπροστάρη αυτής της προσπάθειας, μια “δημοσιογράφος“ γνωστή για τις ανταποκρίσεις της από τα μπουζουξίδικα, που νομίζει πως ένα πολιτικό συνέδριο λειτουργεί με κράτηση πρώτου τραπεζιού πίστα. Αντί να ρωτήσει ποιοι ήταν παρόντες, φαντάστηκε απουσίες και “σκάνδαλα” — για να γεμίσει πέντε παραγράφους με εικασίες.

Κάθε λέξη της είναι ανυπόστατη.

Ο Μανώλης Καπνισάκης ήταν και παραμένει το δεξί χέρι του Στέφανου Κασσελάκη. Καθότι τυγχάνει ο πιο έμπιστός του άνθρωπος.

Το Κίνημα Δημοκρατίας χτίζεται με αλήθεια. Οι κατασκευές και τα παραπολιτικά αφήνονται σε άλλους. Σε αυτούς που τελειώνουν τη βάρδια τους με λουλούδια στα παπούτσια.

Μαζί προχωράμε μέχρι να πετύχουμε τη μεγάλη αλλαγή για τη χώρα.»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

«Η Δικαιοσύνη δολοφονήθηκε» – Καταπέλτης η Μαρία Καρυστιανού για τα Τέμπη

Σκληρή ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη: κατηγορεί τη Δικαιοσύνη για συγκάλυψη, ζητά εκταφές με τοξικολογικές και προσφυγή σε ΕΕ και ΟΗΕ

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση