Ανατροπή: Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον Κασσελάκη και τον Καπνισάκη

Ανατροπή στα δημοσιεύματα περί ρήξης στις σχέσεις του Μανώλη Καπνισάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατίας, όχι μόνο δεν υπάρχει αποχώρηση, αλλά επιβεβαιώνεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως ο Καπνισάκης παραμένει ο πιο στενός και έμπιστος συνεργάτης του προέδρου.

Οι φήμες περί “διαζυγίου” που διοχετεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες αποδίδονται από το Κίνημα σε κακόβουλη παραπολιτική και σε συγκεκριμένα συμφέροντα που ενοχλούνται από την ενίσχυση του εγχειρήματος Κασσελάκη.

Η απάντηση του Κινήματος ήταν ηχηρή και προσωπική. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται. Το Κίνημα Δημοκρατίας δυναμώνει και προχωρά. Και όσοι έχουν ποντάρει στα μορφώματα που καταρρέουν, επιστρατεύουν τη λάσπη για να τραβήξουν την προσοχή.

Μπροστάρη αυτής της προσπάθειας, μια “δημοσιογράφος“ γνωστή για τις ανταποκρίσεις της από τα μπουζουξίδικα, που νομίζει πως ένα πολιτικό συνέδριο λειτουργεί με κράτηση πρώτου τραπεζιού πίστα. Αντί να ρωτήσει ποιοι ήταν παρόντες, φαντάστηκε απουσίες και “σκάνδαλα” — για να γεμίσει πέντε παραγράφους με εικασίες.

Κάθε λέξη της είναι ανυπόστατη.

Ο Μανώλης Καπνισάκης ήταν και παραμένει το δεξί χέρι του Στέφανου Κασσελάκη. Καθότι τυγχάνει ο πιο έμπιστός του άνθρωπος.

Το Κίνημα Δημοκρατίας χτίζεται με αλήθεια. Οι κατασκευές και τα παραπολιτικά αφήνονται σε άλλους. Σε αυτούς που τελειώνουν τη βάρδια τους με λουλούδια στα παπούτσια.

Μαζί προχωράμε μέχρι να πετύχουμε τη μεγάλη αλλαγή για τη χώρα.»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα