Σοβαρό επεισόδιο σε τηλεοπτικό στούντιο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου – Αναγκάστηκαν να την κόψουν και της έκλεισαν το μικρόφωνο – Πως παίζει μπαλίτσα το σύστημα (vid)

Η Πυθία καταγράφει

Μία Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα παλιά εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 με καταγγελίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας και αιχμές σε βάρος δημοσιογράφων και… αναγκαστικό “κόψιμο” από την πλευρά του τηλεοπτικού σταθμού, αφού ο… χρόνος τελείωνε. Το σύστημα που φούσκωσε εσχάτως τα ποσοστά της Πλεύσης Ελευθερίας ώστε να στηριχτεί το ψευτοδίλημμα του Μητσοτάκη “Ή εγώ ή το χάος”, αρχίζει σιγά-σιγά, τώρα που η δουλειά έχει γίνει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη σχετικά έχει σταθεροποιηθεί την επιχείρηση “ξεφούσκωμα”. Έτσι το σύστημα φέρνει την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο δικό του γήπεδο με αντικειμενικό σκοπό να την εκνευρίσει και να ξαναθυμηθεί ο λαός την παλιά Ζωή Κωνσταντοπούλου, την ώρα που επισημαίνεται και υπογραμμίζεται ο μονοπρόσωπος και μονοθεματικός χαρακτήρας της Πλεύσης Ελευθερίας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...