Ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε βουρκωμένος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου που το μετέφερε το μήνυμα του κόσμου

Ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τρίτης (29/4) απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του για την απόφασή του να μην συνεχίσει στην παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», λέγοντας πώς «πιστεύω, ότι θα με διαδεχτούν άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν πολύ καλύτερες δυνατότητες από εμένα».
Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μετέφερε στον Γιώργο Παπαδάκη την επιθυμία του κόσμου να αναθεωρήσει την απόφασή του.

Όπως είπε:

«Κύριε Παπαδάκη, ξέρετε τι μου είπαν όταν είπα ότι θα έρθω σήμερα σε εσάς. “Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να τον πείσει να μην σταματήσει την εκπομπή, είσαι εσύ”. Οπότε μεταφέρω και το αίτημα να συνεχίσετε».

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε, δηλώνοντας σίγουρος για την επιλογή του να αποσυρθεί του χρόνου από το «Καλημέρα Ελλάδα»:

«Οι αποφάσεις είναι αποφάσεις και πιστεύω, ότι θα με διαδεχτούν άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν πολύ καλύτερες δυνατότητες από εμένα και πολύ μεγαλύτερο ενθουσιασμό για να συνεχίσουν αυτό που έκανα εγώ πριν από 35 χρόνια».

Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε φανερά βουρκωμένος, πως πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει του χρόνου την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα».

«Το συζήτησα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Αυτή η χρονιά είναι η τελευταία που κάνω το Καλημέρα Ελλάδα και νομίζω και ότι άργησα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου σημαντικό άνθρωπο.

Οι άνθρωποι που περνούν από την τηλεόραση ξεχνιούνται εύκολα. Αισθάνομαι σαν να έχω πεθάνει. Δεν έχω τη δύναμη πια. Θέλω να δώσω ευκαιρία σε νέους ανθρώπους», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στέλεχος του Mega Channel έριξε την Αναστασία Γιάμαλη στα «σκυλιά» – Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σας...

Διέσυραν δημόσια τον Φάμελλο στην Βαρβάκειο για το πραξικόπημα κατά Κασσελάκη (vid)

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....