Άγριο προπηλακισμό δέχτηκε η Ειρήνη Αγαπηδάκη σε Εκκλησία λίγο πριν το Πάσχα

Λεκτική επίθεση δέχτηκε, η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, σε ναό της Ανθούπολης.
Σύμφωνα με το Action24, η πολιτικός βρέθηκε χθες στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, όπου ορισμένοι πιστοί την προπηλάκισαν, διαμαρτυρόμενοι για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

“Καθόταν τρεις ώρες όρθια (σ.σ η Ειρήνη Αγαπηδάκη) και παρακολούθησε όλη τη λειτουργία. Στο τέλος, αφού την ευχαρίστησε και ο ιερέας, κάποιοι ακραίοι, δυο-τρεις, άρχισαν και φώναζαν.
Πήραν το μικρόφωνο από τον ιερέα και φώναζαν μέσα στον ναό για τον γάμο των ομοφύλων” είπε ο δημοσιογράφος, ο οποίος είναι και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Περιστερίου.
“Ο ιερέας, επειδή ξαφνιάστηκε και αυτός ο άνθρωπος, λέει σάς παρακαλώ πολύ δεν έχουν μέσα στο ναό τέτοιες συμπεριφορές καμία συμμετοχή” πρόσθεσε ο Βαγγέλης Γιακουμής, ο οποίος αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η αναπληρώτρια υπουργός.
“Η κα. Αγαπηδάκη, ψυχραιμότατη, τους είπε ότι η πολιτική δεν είναι μέσα στο ναό. Στο ναό είμαστε όλοι ίσοι”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα