Επιστροφή-βόμβα στο ΠΑΣΟΚ και πόστο από τον Ανδρουλάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ κατρακυλούν στις δημοσκοπήσεις και ο πρόεδρος του πάλαι ποτέ κραταιού Κινήματος αναζητά τρόπους να ανακόψει την κατρακύλα αν και αυτό φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, στην παρούσα συγκυρία τουλάχιστον. Η αδυναμία συγκρότησης και σχεδιασμού πειστικής αντιπολιτευτικής “γραμμής”, τα τεράστια εσωκομματικά προβλήματα, ο έλεγχος και η επιρροή – μέσω της Άννας Διαμαντοπούλου – που ασκεί το Μέγαρο Μαξίμου στην ηγεσία καθιστούν την ανάκαμψη “Γολγοθά”.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάνει, ωστόσο, ότι μπορεί και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται να ενεργοποιήσει πρόσωπα τα οποία έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ακόμη και αν έχει στηρίξει εσωκομματικούς του αντιπάλους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ετοιμάζεται η επιστροφή του Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος στις εσωκομματικές εκλογές είχε στηρίξει τον Χάρη Δούκα, τον οποίο προορίζει για κάποιο πολύ σημαντικό πόστο.

Για να δούμε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ