Τι συμβαίνει με τον καιρό; Που θα βρέξει το Μεγάλο Σάββατο (vid)

Καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το θερμόμετρο αναμένεται να δείξει ακόμη και 30άρια στην Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Δυτική Πελοπόννησο και Δυτική Στερεά Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη από αύριο, Μεγάλη Πέμπτη θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες, με την αυριανή ημέρα να είναι η πιο ζεστή σε πολλές περιοχές. Τη Μεγάλη Παρασκευή οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν σε Θεσσαλία, Αττικοβοιωτία και ανατολική Πελοπόννησο ενώ το Μ. Σάββατο επίσης θα είναι ιδανικός ο καιρός με την βορειοανατολική Ελλάδα να βγάζει κάποια φαινόμενα.

Αναλυτικά, «τη Μεγάλη Πέμπτη προς την κεντρική και βόρεια χώρα και τα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας μας θα συναντήσουμε κάποιες βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές ηλιοφάνεια με κάποια περάσματα από βροχές.

Θα αρχίσει σιγά- σιγά ο νοτιάς να υποχωρεί προς την πλευρά του Ιονίου Πελάγους και ο υδράργυρος ενδέχεται να δείξει ακόμη και 30αρια προς την Δυτική Ελλάδα, προς τη Δυτική Πελοπόννησο με τη δυτική Στερεά. Τη Μεγάλη Παρασκευή, κάποια φαινόμενα αναμένονται στην βόρεια Ελλάδα» αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Το Μεγάλο Σάββατο, δεν περιμένουμε τίποτα το αξιόλογο, μόνο η βορειοανατολική Ελλάδα θα βγάλει κοντά στο απόγευμα κάποιες μπόρες. Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα έχουμε στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας και κατά την Ανάσταση, όπου η θερμοκρασία θα είναι 12 με 14 βαθμούς Κελσίου» κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ