Τραμπ για Χάρβαρντ: «Είναι πανεπιστήμιο-ανέκδοτο για ηλιθίους!»

Επίθεση στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς το «ανέκδοτο», γιατί δεν… αγγίζει τις χορηγίες της αμερικανικής κυβέρνησης, διογκώνοντας το ρήγμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Το Χάρβαρντ είναι ένα ΑΝΕΚΔΟΤΟ που διδάσκει το μίσος και την ηλιθιότητα και δεν θα έπρεπε να λαμβάνει πλέον ομοσπονδιακά κεφάλαια», δήλωσε ο Τραμπ μέσω του Truth Social, κατηγορώντας το πανεπιστήμιο ότι στρατολογεί κυρίως «ριζοσπάστες αριστεριστές, ηλιθίους και εγκεφάλους σπουργιτιού».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.