Η αντίδραση των συγγενών της Δώρας στη «συγγνώμη» της οικογένειας του δράστη

«Παγωμένη» παραμείνει η Ρόδος από το γυναικοκτονία που σόκαρε το νησί και στοίχισε τη Ζωή στην 31χρονη Δώρα.

Η κοπέλα δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στο Ροδίνι από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα καθώς εκείνη έβγαινε από το αυτοκίνητό της.

Την Κυριακή, οι γονείς του δράστη της γυναικοκτονίας στη Ρόδο, ζήτησαν συγγνώμη από τους συγγενείς της Δώρας, ενώ, παράλληλα καταδίκασαν τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του θείου του 40χρονου στα τηλεοπτικά κανάλια.

Η οικογένεια της δολοφονημένης Δώρας – σύμφωνα με τον ΑΝΤ1- κάνει λόγο για ετεροχρονισμένη «συγγνώμη» η οποία δεν έχει καμία σημασία.

Συγγενείς της κοπέλας δηλώνουν ότι η η «συγγνώμη» δεν θα την φέρει πίσω και σημειώνουν πως η οικογένεια του δράστη «θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τις κακοποιητικές πράξεις του 40χρονου, για τις οποίες ήταν ενήμεροι, και όχι να υποστηρίζουν πως δεν συμβαίνει τίποτα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

«Η Δικαιοσύνη δολοφονήθηκε» – Καταπέλτης η Μαρία Καρυστιανού για τα Τέμπη

Σκληρή ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη: κατηγορεί τη Δικαιοσύνη για συγκάλυψη, ζητά εκταφές με τοξικολογικές και προσφυγή σε ΕΕ και ΟΗΕ

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση