Πολύ δύσκολα τα πράγματα με τον Βασίλη Λεβέντη – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων

Κρίσιμες ώρες διανύει ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και σύμφωνα με τον διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν 10 ημέρες και είχε λάβει οδηγίες για νοσηλεία κατ΄οίκον, ωστόσο η υγεία του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη διασωλήνωσή.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μιλώντας στο MEGA για το θέμα τόνισε: «Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων


Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποιεί ότι ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης, «μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2».

Η Ένωση Κεντρώων καλεί να «στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Ο Βασίλης Λεβέντης έχει γεννηθεί το 1951 και ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, με την Ένωση Κεντρώων, ωστόσο στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές το κόμμα δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...