Μυστήριο με την μεγάλη πολιτική οικογένεια του Μακρόν – Τι σχέση έχουν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Βασίλης Λεβέντης

Στα Παρίσι βρέθηκε την Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης, όχι για ταξίδι αναψυχής ή για να ξεφύγει από την γκρίνια που ταλαιπωρεί το κόμμα του, αλλά για να συμμετάσχει στην Σύνοδο των «Δημοκρατών».

Πρόκειται για το ευρωπαϊκό κόμμα που έχει φτιάξει ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός της κυβέρνησης Μακρόν, Φρανσουά Μπαϊρού, που τον περασμένο Ιανουάριο μίλησε για «πλημμύρα μεταναστών» στη Γαλλία, υιοθετώντας την ρητορική της Λεπέν. Τέλος πάντων, ο «Στέφανος» φαίνεται να παράτησε τα πολύ αριστερά και τις επικλήσεις στον Ανδρέα Παπανδρέου και βρήκε φιλόξενη αγκαλιά στην κεντροδεξιά.

Το ethnos.gr αποκαλύπτει ότι στη λίστα με τα εθνικά κόμματα που συναποτελούν τους «Δημοκράτες». Από την Ελλάδα συμμετέχει από το 2016 η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Αν θα τον αντικαταστήσει ο Κασσελάκης στο κόμμα ή οι δύο πολιτικοί θα συνυπάρξουν υπό κοινή ευρωπαϊκή στέγη, δεν το γνωρίζει ακόμα ουδείς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.