Ραγδαίες εξελίξεις με Μητσοτάκη και Ερντογάν μετά την προφυλάκιση Ιμάμογλου

Παγώνει προσωρινά η επικείμενη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν λόγω των εξελίξεων με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Τουρκία.

Η συνάντηση του Ελληνα με τον Τούρκο πρωθυπουργό προοριζόταν για τα τέλη Απριλίου στην Αγκυρα, στο πλαίσιο του περιθωρίου του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας (ΑΣΣ).

Την ίδια ώρα οι ΥΠΕΞ των δύο χωρών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν θα συναντηθούν κανονικά στις 3-4 Απριλίου στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...