Οι εκπομπές στον ΣΚΑΪ δρομολογούνται για να «βάλουν νερό στο κρασί τους» σε σχέση με το κυβερνητικό αφήγημα – μια προσαρμογή επιβεβλημένη από τη μείωση τηλεθέασης και την ανάγκη να απορροφηθούν κραδασμοί. Όχι όμως και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Εκεί, η Σία Κοσιώνη παραμένει πιστή στη γνωστή σταθερότητα του δελτίου, διατηρώντας το ύφος και το βάρος που είχε πάντα. Εδώ δεν γίνονται εκπτώσεις, ούτε πολιτικές στροφές.
Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ, όπως αποκαλύπτει η Σόνια Χαϊμαντά στο mononews.gr η Σία Κοσιώνη και η ομόλογός της στο δελτίο του Σαββατοκύριακου, Χριστίνα Βίδου δεν έχουν ακριβώς… θερμή σχέση. Όσοι έχουν πανοραμική θέα στα γραφεία τους μπορούν να διαπιστώσουν ότι ανταλλάσσουν μόνο τις απολύτως απαραίτητες καλημέρες – και αυτές με χρονόμετρο. Κάτι που δεν ισχύει για όλους στο σταθμό.