Η πρώτη δημοσκόπηση μετά από χρόνια που δείχνει τη ΝΔ κάτω από το 20%

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Όταν η κατηφόρα είναι απότομη, τότε είναι αδύνατον να ανακοπεί η γρήγορη κατρακύλα. Επίσης είναι αδύνατον να ανατραπεί ο νόμος της βαρύτητας. Και τα δύο παραπάνω παραδείγματα φέρνουν στο μυαλό των πάντων την ραγδαία πτώση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη, μία νομοτελειακή κατάσταση, η οποία δεν πρόκειται να ανατραπεί. Η αντίστροφη μέτρηση για το λαομίσητο και διεφθαρμένο καθεστώς έχει ήδη ξεκινήσει.

Την παραπάνω πραγματικότητα επιβεβαιώνει και η δημοσκόπηση της Good Affairs για την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, η οποία είναι η πρώτη μετά την εποχή των μνημονίων, όταν πρόεδρος του κόμματος ήταν ο Αντώνης Σαμαράς και το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κατέγραφε ιστορικά χαμηλό ποσοστό, που δείχνει τη Νέα Δημοκρατία στο 20%.

Στη δημοσκόπηση της Good Affairs η Νέα Δημοκρατία καταγράφει ποσοστό 19,2%. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...