«Πλακώθηκαν» άσχημα ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος με τον γιο του Αλέξη Κούγια (pics)

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του για τον Αλέξη Κούγια, καθώς και το δημόσιο ξέσπασμα του γιου του γνωστού ποινικολόγου που «έφυγε» από τη ζωή, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος επανήλθε με νέα δημοσίευση.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση, όσους δεν με έμαθαν σαράντα χρόνια τώρα.

Πληκτρολογήστε τα δυο ονόματά μας (Google, YouTube) και θα δείτε αναρτημένα βίντεο με αυτά που ανταλλάξαμε τα τελευταία είκοσι χρόνια. Δημόσια και δυνατά.

Με τους συγγενείς των νεκρών, όπως θυμηθήκαμε με τα Τέμπη, (εκτός από τη ΝΔ που άργησε πολύ να το καταλάβει), δεν αντιδικούμε. Μετά τα εννιάμερα τα ξαναλέμε».

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου:

Θυμίζουμε πως η αρχική ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τον Αλέξη Κούγια ανέφερε: «Καλός ποινικολόγος είναι ο νεκρός ποινικολόγος. (Ήταν, διορθώνω). Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του. (Εννοώ και τις αγαπημένες του)».

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του Χρίστου Κούγια, ο οποίος αναδημοσίευσε την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απάντησε: «Ντροπή, λυπάμαι πραγματικά για το πώς σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι. Να μας λείπουν τέτοια συλλυπητήρια. Κρίμα, κρίμα να μην σέβεσαι έστω εμάς».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ