Ανακοίνωση-έκπληξη από τον Άρη Πορτοσάλτε – Τι είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

Ο Άρης Πορτοσάλτε ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι θα συμμετάσχει στην αυριανή 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων, με κύριο αίτημα την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

«Αύριο δεν θα κάνω εκπομπή, θα απεργήσω. Θα παρακολουθήσετε 4 επεισόδια από τη σειρά “Ο κόσμος και η Ελλάδα το 2025», είπε, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους ακροατές για το πρωί της Τετάρτης.

Θυμίζουμε ότι το 2021 το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε αποφασίσει την οριστική διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα.

Ωστόσο, το 2024 το Εφετείο Αθηνών έκρινε οριστικά άκυρη την ποινή διαγραφής που είχε επιβληθεί στον Πορτοσάλτε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.